Week #7

Asjemenou | Oh my goodness

Een heftige week met een nare nasmaak, maar geweldige vrienden en genoeg positieve dingen om de balans toch de goede kant uit te laten vallen.

A pretty rough week with some negative events, but having amazing friends around and enough positive wibes helped to balance it out.

Werk | Work

Ik heb er al eerder over geklaagd, maar het werkritme in combinatie met alle andere gave dingen die ik wil doen, heeft me opgebroken. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een kantoor om te werken, maar maandag was toch echt een thuiswerkdag voor mij.
Toch mag ik zeker niet klagen. De zaken gaan goed en ik krijg mooie nieuwe opdrachten. Daarnaast is het ook zeker een compliment om van de eigenaren (zie Edgard in de fotocollage, onderste rij in het midden) van ons kantoor AtomHouse te horen dat ze met veel plezier naar kantoor komen omdat ik ze daar elke ochtend als een blij ei verwelkom.

I know that I’ve complained about this before, but my work schedule is killing me since I don’t want to miss out on all the other fun activities. Although I would always prefer an office, I did work from home on Monday.
On the other hand, I shouldn’t complain, as business is going well and I’m getting new clients even from overseas. Next to that, it is definitely a compliment that the owners of the AtomHouse office love it that when they enter the office, I welcome them with a big smile on my face.

Gezondheid | Health

M’n gezondheid/mentale staat van deze week kan het best omschreven worden als bleu. Reden: moeheid, stress, hoogte en tot overmaat van ramp is vrijdag mijn tas gestolen met daarin m’n laptop, telefoons, portemonnee en nog veel meer. Onwijs vervelend en irritant. Maar zo Hollands als ik ben, heb ik m’n zaakjes netjes geregeld, heb ik van alles een backup en ben ik verzekerd. Daarnaast ben ik ook nog gezegend met vrienden die me zowel hebben geholpen bij het aanschaffen van nieuwe spullen, als doen van aangifte en die me uiteraard hebben opgevrolijkt na dit gedoe.
PS: ik ben dus telefonisch niet meer bereikbaar op m’n NL nummers: dus wil je in contact blijven, stuur me dan een berichtje via FB of mail.

My health and vibe of this week can best be described as blue. Reasons: tiredness, stress, altitude and very unfortunately my bag was stolen on Friday containing my laptop, phones, wallet and so much more. Extremely annoying. But being a typical Dutch girl, I prepared this trip really well, got a backup of all my data and I’ve got travel insurance. More importantly, I am here with friends who’ve helped me with getting new hardware, file a police report and of course cheered me up after this unfortunate event.

Reflectie | Reflection

Mijn reisblog en social media accounts heb ik de naam Run Roam Rest gegeven. Run, omdat ik gek ben van sporten; Roam, omdat ik aan het rondreizen ben; en Rest, omdat ik weet hoe belangrijk rust is. Toch blijft het me verbazen dat hoewel we de wijsheid in bezit hebben, het in praktijk uitvoeren van deze wijsheid vaak lastiger blijkt dan gedacht. Ik weet dat ik meer rust moet nemen, maar ik krijg het niet voor elkaar om wat rustiger aan doen.

I’ve named my travel blog and social media accounts Run Roam Rest. Run, because I’m crazy about sports; Roam, because i’m traveling around; Rest, because I know how important it is to take some rest. Still, it amazes me that we have a lot of knowledge and wisdom, but actually putting it to practice seems to be harder than we think. I know I need more rest, but I’m not doing a good job of slowing down.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s