Week #10

Werken, Sporten, Slapen en weer door| Work Workout Rest Repeat

De tweede week in Marokko staat in het teken van hard werken en weer stabiliseren, maar uiteraard heb ik ook nog de toerist uitgehangen.

The second week in Morocco is all about working hard and stabilizing my life again. However, I also had to go on some touristic adventures.

Werk | Work

Als een ware digitale nomade heb ik mijn eerste grote deadline succesvol afgerond terwijl ik Marrakech aan het bezoeken was. Helaas heb ik weinig van de stad gezien, maar mijn werk was op tijd afgerond en mijn stresslevels konden daarna weer normaliseren. De rest van de week stonden in het teken van administratieve werkzaamheden die ik altijd vooruitschuif wanneer ik met met de grotere subsidieaanvragen bezig ben. Gelukkig blijven die administratieve taken altijd netjes op me wachten.

Like a true digital nomad, I’ve successfully finished my first big deadline on the road i.e. while I was visiting Marrakech. Unfortunately, this meant that I didn’t really get to see the city, but my work was finished in time and my stress levels could finally go back to an acceptable level. The rest of the week was reserved for all the administrative tasks that I always postpone when I’m working on the more important grant proposals. Lucky for me, those administrative tasks always wait for me to get done.

Gezondheid | Health

Het eten in Marokko is een wereld van tajines, couscous, veel brood en allerlei zoete lekkernijen. Na een week had ik al door dat ik maar beter mijn dieet kon gaan aanpassen als ik geen nieuwe set kleding wilde kopen. Naast het aanpassen van m’n dieet, had ik me ook voorgenomen om meer regelmaat aan te brengen in mijn slaapritme. Wat sporten betreft kan ik lekker los gaan in de gym en kan ik genieten van de zonsondergang tijdens het hardlopen.

The food in Morocco consists of delicious tajines, couscous parties, a lot of bread and a wide variety of sweets. After a week I was determined to change my diet, because I didn’t want to have to buy a new set of clothing by the end of this month. Nex to that, I also decided it was time to get some more sleep and on a regular basis. When it comes to working out I have a lot of fun in the gym and running while watching the sun set.

Reflectie | Reflection

Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik al deze geweldige plekken mag bezoeken en ervaren met mensen die dezelfde mindset hebben als ik. Terwijl de meeste roamers het meeste uit hun Marokko trip proberen te halen door elk weekend een andere plek te bezoeken, heb ik ervoor gekozen om volop van Rabat te genieten. Dus met een klein groepje vrienden hebben we de ruïnes van Rabat onveilig gemaakt.

I feel very priveledged to be able to visit and experience all these amazing places with people who have the same mindset as me. While most roamers try to make the most of their Morocco trip by visiting a different place every weekend, I’ve chosen to fully enjoy Rabat. So with a small group we’ve checked out the ruins of Rabat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s