Week #14

 

Terug naar een gezonde levensstijl | Back to a healthy lifestyle

Al dat reizen kost toch nog behoorlijk wat energie. Hoe blijf je gezond en vol energie om zo veel mogelijk uit je reis te halen?

Traveling around is pretty energy consuming. How do you stay healthy and full of energy to make most out of your travel experience?

Werk | Work

Deze maand maken we gebruik van het kantoor van Cloud Co-working. Een prachtig en licht kantoor met balkon en uitzicht op de Sagrada Familia. Als zogenaamde digital nomad was de tattooshop van Sara ook mijn kantoor voor een dag. Het wordt mij steeds duidelijker dat flexwerken mij beter afgaat in een minder rumoerige omgeving. Een kantoor voor mijzelf alleen in Nederland heeft me toch wat verwend.

This month we are located in the office of Clouw Co-working. It is an amazing and light office space with a balcony and a view of the Sagrada Familia. Like a true digital nomad, I’ve also used Sara’s tattooshop as an office for a day. It becomes more clear to me that so called flex working is easier for me in a quieter place. An office all to myself in Holland spoiled me a bit I guess.

Gezondheid | Health

Als introductie van m’n nieuwe levensstijl als vegan (wat op een gegeven moment zich zal doorontwikkelen in freegan), ben ik omgeven door enkele oude rotten in het vak. Zowel Rachel als Colleen zijn al een geruime tijd veganistisch en kunnen me vele tips en tricks geven. Sara was ook nog een dag in Barcelona en kon me de beste restaurants en lunchrooms vertellen waar je geweldige vegetarische en veganistische recepten kan proeven, zoals een quinoa burger bij Brunch & Cake. Ondertussen zijn Teresa Carles en Flax & Kale m’n favo restaurants in Barcelona.

As an introduction to my new lifestyle as a vegan (which will eventually turn into freegan), I get a lot of help from my friends who are pros. Both Rachel and Colleen have been vegan for quite a while and give me the best tips and tricks. Sara came with me to Barcelona for one day and showed me the best restaurants and lunch rooms for some amazing vegetarian and vegan recipes, like the quinoa burger at Brunch & Cake. Meanwhile Teresa Carles and Flax & Kale became my favorite restaurants in Barcelona.

Reflectie | Reflection

Waar ben je naar op zoek als je zo’n enorme reis gaat maken? Deze vraag kon ik voorafgaand aan mijn reis beantwoorden, maar ook tijdens deze reis komen er nieuwe vraagstukken naar boven. Een voorbeeld hiervan is de vraag hoe je gezond, fit en energievol blijft. Ik ben vrij goed in gedisciplineerd naar de sportschool gaan, simpelweg omdat ik het nodig heb om lekker te sporten. Voeding krijgt nu ook meer aandacht doordat ik ben omgeschakeld ben naar een veganistisch diet, waar ik nu al de voordelen van merk. Mijn grootste uitdaging zit in de Rest van RunRoamRest. Er zijn zoveel leuke dingen om te doen, en mijn accomodatie voor deze maand is een studentenkamer met douche naast de gemeenschappelijke keuken. Het is privé en schoon, dus ik heb niks te klagen, maar het nodigt niet uit om te relaxen.

What are you looking for when you sign up for such a big journey? I could answer this question beforehand, but also during this trip new sub questions arise. An example of this is the question of how to remain healthy, fit and full of energy while traveling. I’m pretty good at going to the gym for my workouts, simply because I really enjoy and need it as an outlet. There is now also more focus on what I’m eating and I definitely feel the benefits of it. My biggest challenge is the Rest in RunRoamRest. There are so many fun things to do and my accommodation for this month is a student room with a shower next to the communal kitchen. It’s private and clean, so I’m not complaining, it is however not ideal for relaxing and resting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s