Week#15

Weer een gewone roaming week | Just another ordinary roaming week

Het is bizar en simpelweg geweldig om te kunnen roamen en alle dingen die je leuk vindt te combineren.

It’s both bizarre and amazing to be able to roam and combine all the things that you like.

Werk | Work

Hoe toevallig is het dat ik vorige maand een uitnodiging kreeg van het EUREKA secretariaat om naar de Open EUREKA Innovation Week te komen in Barcelona in mei. Specifiek was ik uitgenodigd voor de Eurostars-dag. Voor dit subsidieprogramma heb ik inmiddels succesvol aanvragen ingediend en het was zeer interessant om te horen over de opzet van het programma, de achterliggende gedachten, maar ook hoe aanvragen worden beoordeeld en wat voor beoordelaars een doorn in het oog is. Daarnaast heb ik eindelijk de afgevaardigde van Nederland voor dit programma in levende lijve ontmoet.

How random is it that I’ve received an invitation by the EUREKA secretariat to come to the Open EUREKA Innovation Week in Barcelona in May. Specifically I was invited to Eurostars day. I’ve successfully applied for this program last year and it was very interesting to find out about how the program is structured, how it was set up, but also how applications are reviewed and what annoys the reviewers the most. Also, I’ve finally met the Dutch representative of this program in real life.

Gezondheid | Health

Het was even een zoektocht, maar op aanraden van kickboks buddies uit Marokko heb ik een gym gevonden met een goede kickboks-instructeur. De lessen duren maar een uur, wat net te kort is voor mij. Zodoende heb ik het gecombineerd met hardlopen, aangezien de gym slechts een kleine 5 km verwijderd is van mijn accommodatie. Een andere opties is om dubbele lessen te volgen. Hoe dan ook, ik krijg genoeg van mijn benodigde sportuurtjes.

It was quite a search, but recommended by some of my kickbox buddies from Morocco, I’ve found a gym with a good instructor. The classes only take an hour, which is not enough for me. Hence I’ve combined my kickbox workout with some running, as the gym is only about 5km from my accommodation. Another option which I like is taking double classes. Either way, I am able to get enough of my workout fix.

Reflectie | Reflection

Onze muziek professional Roo heeft de hele groep aangespoord om naar Elrow te gaan. Een openluchtfestival met techno en dance muziek en een dresscode. Het leuke aan de groep roamers is dat iedereen z’n best doet om in een gepast en excentriek outfit voor de dag te komen. In hippie style voor de dag komen heeft zeker een bevrijdend element, zeker op een festival waar iedereen geniet van de vrijheid om te dansen en om te zijn.

Our music and party expert Roo got the whole group to go to Elrow, just outside of Barcelona. This is an open air festival with techno and dance music, and a dresscode. The great this about this group of roamers is that everyone makes an effort to get the best and most eccentric outfit for the day. Being in a hippy style outfit is very liberating, especially at a festival where every is enjoying this free spirit of dancing and just being.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s