Week #21

Dit zou officieel mijn laatste We Roam week zijn. Ik ga nog steeds terug naar Nederland, maar na één maand sluit ik me weer aan bij de groep in Kroatië. Ik vraag me af hoe ik me zou voelen als dit daadwerkelijk m’n laatste week was geweest…

Officially, this was going to be my last We Roam week. I’m still going back to The Netherlands, but after one month I’ll rejoin the group in Croatia. I’m wondering though how I would feel if this in fact was my last week…

Werk | Work

Ik zal er niet om liegen, ik zie er zo naar uit om weer naar m’n eigen kantoor te gaan. Een ruimte voor mij alleen, met meerdere grote beeldschermen en mijn vader in het kantoor om de hoek. Flexwerken is prima, maar het kost mij toch meer energie om te focussen dan wanneer ik een kantoor voor mezelf heb, dan wel met één a twee collega’s moet delen. Ook mijn vader heb ik erg gemist. Hoewel ik ook met roamers kan sparren over business, gaat er toch niets boven het bespreken van zaken met m’n pa, een doorgewinterde ondernemer die de Nederlandse manier van zaken doen goed onder de knie heeft en mij met alle liefde daarin wil coachen. Daarnaast delen we altijd onze successen, dus regelmatig komen we elkaars kamer in stormen voor een high five.

I won’t lie about it, I am so looking forward going to my own office again. A space just for my own, with multiple screens and my farther in the office around the corner. Although flexworking is fine, it is costing me more energy to focus then when I have an office all to myself. Also, I’ve missed my dad a lot. Of course I can discuss business with fellow roamers, and have valuable conversations about that, there is nothing as good as talking about business with my dad. He has been an entrepreneur for quite some years now and knows the Dutch entrepreneurial landscape. He’s more than willing to share all his insights with me, which is awesome. Furthermore, we always share our success, so quite often we storm into each other offices to get a high five.

Gezondheid | Health

Over het algemeen ben ik best tevreden over hoe gezond ik ben gebleven en geworden. Sowieso ben ik veel blijven sporten (hardlopen, kickboksen en fitness) en ik ben erachter gekomen dat ik dat nodig heb om zowel fysiek als mentaal stabiel te blijven. Sinds begin mei ben ik veganistisch en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad (Thanks Sara!). Helaas heb ik ook wat minder gezonde gewoontes opgepakt tijdens deze reis. In Nederland drink ik nagenoeg geen alcohol, tijdens deze reis heb ik behoorlijk wat alcohol gedronken. Groepsdruk wil ik het niet noemen, maar ik ben wel een gezelligheidsdrinker. Oh, en ik heb ook nog wat kunst verzameld gaande weg, waarvan het laatste item in Praag erbij is gezet. Dit zie ik echter niet als een slechte gewoonte, in tegendeel, het motiveert me nog meer om fit te blijven.

Overall I’m quite content with retaining my health status during this trip. I kept on working out, be it running, kickboxing or going to the gym, and I found out that I really need that to remain stable both physically and mentally. Since the beginning of May I started a vegan diet, and I haven’t regretted that for one moment (Thanks Sara!). Unfortunately, I also picked up some bad habbits during this trip. In Holland I hardly ever drink alcohol. During this trip, however, I’ve drank a lot. I wouldn’t call it group pressure, but I’ve realized that I’m definitely a social drinker. Oh, and I’ve also collected some more (body)art, the last piece I’ve got in Prague. However, this wouldn’t qualify as a bad habbit in my dictionary though and it motivates me even more to stay in shape.

Reflectie | Reflection

Deze week had ik heel anders beleefd als dit daadwerkelijk m’n laatste We Roam week was geweest. Ik was er klaar voor om terug naar huis te gaan, om weer lekker even in m’n comfortzone te zitten met m’n familie en vrienden. Ik was eerlijk gezegd ook wel even klaar met de groep en de dynamiek die ermee gepaard gaat. Het is lastig om aan te geven hoe ik me gevoeld had als ik niet meer verder zou reizen na mijn maand in Nederland. Ik zou dezelfde gevoelens hebben als hiervoor beschreven, maar dan misschien ook wel gemixt met het afsluiten van een hele bijzondere reis. Waarschijnlijk zouden emoties als gemis, verdriet, maar ook voldoening bij horen. Dit houden jullie van me tegoed. De laatste week van september kom ik daarop terug.

This week would have been different if it was in fact my last We Roam week. I was ready to go back home, to be in my comfort zone with my family and friends. Honestly, I was also ready to leave behind the group dynamics for a while. It’s pretty hard to say how I would have felt if it had been my last week and I wouldn’t rejoin the group in a month. I would probably have had the same feelings, but then mixt with the emotions that comes with ending an amazing trip. Probably these would involve feelings of missing, sadness but also being content and happy with all the experiences that I’ve collected. I’ll keep you posted on this one, the last week of September I’ll get to you on this.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s