Week #32

Op naar een nieuwe bestemming, één waar ik stiekem heel erg naar uit keek. Bang om te hoge verwachtingen te hebben hield ik m’n enthousiasme voor me. Maar mijn voorzichtigheid bleek overbodig, want Belgrado, je bent geweldig!

Off to a new destination, one that I’ve been looking forward to. Afraid to have my expectations set to high, I kept my enthusiasm and curiosity to myself. Turns out that this wasn’t necessary at all, because Belgrade, you’re amazing!

Werk | Work

De nieuwe werkplek, in hartje Belgrado, maakt deel uit van Smart Offices. Wederom een hele enthousiaste groep ondernemers die nieuwe initiatieven zoals We Roam omarmen. Het pand deed me denken aan het historische Utrechtse pand waar ik een aantal heb gewerkt. Een prima omgeving om in te werken. Deze week ben ik echter ook weer naar NL gevlogen om een aantal klanten te bezoeken. Een ware zakelijke nomad dus.

The new work space in the heart of Belgrade, is a part of Smart Offices. Yet again, we’ve got a warm welcome of a group of enthusiastic entrepreneurs that embrace new initiatives such as We Roam. The building we were in, reminded me of the old historical building that I used to work at in Utrecht. A fine environment to work in. This week I also flew home to visit some of my Dutch clients. As a true entrepreneurial nomad.

Gezondheid | Health

Deze maand mag ik weer samen met Rachel een heel schattig appartement delen. We zijn gelijk gaan shoppen en hebben een grote hoeveelheid groente en fruit ingekocht. Daarnaast hebben wij, en de rest van de groep, gelijk geïnvesteerd in een fitpas. Met deze pas kun je zo’n honderd diverse sportscholen in Belgrado bezoeken. Sportfanaat Eli, program lead van de nieuwe Lyra groep die volgende maand start, heeft een crossfit sessie bij Urban Hangar Gym georganiseerd. Het is serieus heel lang geleden dat ik zoveel spierpijn heb gehad.

This month I get to share a cute apartment again with Rachel. We went shopping right away and got ourselves a lot of fruits and vegetables. We also got ourselves a fitpas right away, as did the rest of the group. Using this pas, you can do classes and make use of about a hundred different gyms throughout Belgrade. Sports fanatic Eli, the program lead of the new Lyra group that starts next month, organised a crossfit class at Urban Hangar Gym. It has seriously been a long while ago since I’ve had a muscle ache this bad.

Reflectie | Reflection

Naast dat ik samen met Rachel een appartement deel, wonen we ook nog eens in dezelfde straat als ‘the boys’ Sari en Justin. Onze straat is voorzien van een café waar vanuit we kunnen werken en een bar waar we een afzakkertje kunnen doen. Deze maand is mijn laatste maand met deze groep roamers en het is bizar hoe ik deze maand me in de beste setting bevind qua locatie en wat betreft de mensen waarbij ik me het best bij voel. Belgrado is stad die nog steeds onder de radar ligt. Er is heel veel cultuur en geschiedenis en voorzien van prachtige architectuur en natuur. Het is de eerste stad waarbij ik ooit het gevoel heb gehad dat ik er wel zou kunnen wonen. Ik ben heel blij dat ik deze maand mag delen met een groepje roamers die ik nu als echte vrienden beschouw.

Not only am I sharing an apartment with Rachel this month, we’re also sharing a street with ‘the boys’ Sari and Justin. Our street has a café from which we can work and and a bar where we can get a nightcap. This month is my last month roaming with the Polaris group and it’s bizarre how I’ve found myself in the best setting when it comes to the location and the people who are close to me. Belgrade is an under the radar city. There is a lot of culture and history and it has a perfect balance between beautiful architecture and nature. It is the first city that I would actually consider living in for a while. I am very happy that I get to share this month with a small group of roamers that became good friends.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s