Week #33

Net aangekomen op een nieuwe bestemming en dan al weer terug naar Nederland gaan voor de nodige klantbezoeken. En als ik dan toch terug ga, dan maar gelijk een weekend erbij geboekt zodat ik kan dansen. Toevallig is Lyra program lead Eli dat weekend ook in Amsterdam, net zoals Tenzin, één van de vele bff’s van Polaris program lead Blaine.

I just arrived at a new destination and had to leave for Holland to make some important visits to clients. And while I’m flying back anyway, I might as well go over the weekend so that I can go dancing. As it turned out, Lyra program lead Eli is going to be in Amsterdam that exact same weekend, just like Tenzin, one of the many bff’s of Polaris program lead Blaine.

Werk | Work

Ik vlieg niet vaak terug naar Nederland voor klanten, maar dit keer wel. Vooral ook omdat ik meerdere semi-noodzakelijke bezoeken kon inplannen als ik dan toch in Nederland zou zijn. Een aantal van mijn klanten weten dat ik aan het reizen ben, een aantal weten dit ook niet. Hoewel ik er altijd eerlijk over ben als ernaar gevraagd wordt, of als het invloed kan hebben op een situatie (vooral qua timing van communicatie), heb ik het niet algemeen bekend gemaakt dat ik aan het reizen ben. De reden: ik merk dan men het lastig vindt om te begrijpen dat ik nog steeds fulltime en toegewijd aan het werk ben, ondanks dat ik fysiek op een andere plek op de wereld ben.

I don’t usually fly back to Holland for clients, but I did this time. Especially because I could schedule several semi-important meetings. Some of my clients know that I’m traveling around, but some of them don’t. Even though I’m always honest about it when it comes up, or when it can influence my work (mostly due to timing of communication), I didn’t make it commonly known. The reason for this is that I’ve noticed that people find it difficult to comprehend the concept of working and traveling, and can’t wrap their mind around the fact that I’m still fully committed and working fulltime, regardless of where I physically am.

Gezondheid | Health

Ontspannen en uitrusten, de Rest in Run Roam Rest, ik weet dat het een uitdaging voor mij is. Er is zoveel wat ik leuk vind en wil doen, ik ben druk met m’n werk en wil daarnaast ook veel sporten. Mijn stresslevels zijn hoog, wat niet erg is als je ze ook weer regelmatig naar beneden bent. In Nederland doe ik dat door te dansen, het moment dat ik niet in controle hoef te zijn en gewoon lekker lol kan maken. Ben ik goed in salsa? Niet bepaald. Maar dat maakt niet uit, want iedereen is daar om lol te hebben en meters op de dansvloer te maken. Kizomba is m’n favoriet omdat ik daar daadwerkelijk niks anders kan dan loslaten en me laten leiden. En daarmee zinken m’n stresslevel dusver dat ik als een ontspannen persoon weer naar buiten stap.

Relaxing and resting, the Rest in Run Roam Rest, this is one of my biggest challenges. There is so much that I like and want to do, I’m busy with work and I also want to workout a lot. My stress levels are high, which isn’t a bad thing as long as I can lower them regularly as well. In Holland, I do that by going dancing, because in those moments I don’t have to be ‘in control’ and I can just have fun. Am I good at salsa? Not necessarily. But it doesn’t matter, because everyone is there to have fun and practice on the dance floor. Kizomba is my favorite dance right now, since I really have no other option than to let go and follow someone’s lead. Through this, my stress levels are lowered to the extent that I can step out of the club as a very relaxed person.

Reflectie | Reflection

Wie houdt er contact met je als je aan de andere kant van de wereld zit, of als je al maanden niet meer je gezicht hebt laten zien? Wie zijn de mensen die je mist, die jou missen? Het is altijd verassend om erachter te komen wie deze mensen zijn. Van tevoren verwacht je van de één veel te horen en van andere helemaal niks, en in de praktijk kan dat omgekeerd zijn. Kenneth, King of Salsa, is zo’n verassing. Hij is degene die de salsa/bachata/kizomba feestjes in Zaandam organiseert waar ik bijna altijd naar toe ga. Ik had nooit verwacht dat hij zo regelmatig een lief berichtje mijn kant op zou sturen. Van mijn vrienden had ik verwacht dat we eens in de zoveel tijd contact zouden hebben, maar had niet verwacht dat Ellen en Mandy me zouden komen opzoeken, wat supergezellig was! Ik had verwacht dat mijn reislustige zus Paula wel langs zou komen, maar die zit in een fast track van haar carrière en kon geen tijd vrij maken. Geen probleem uiteraard. Helemaal niet omdat de jongste topper Lisanne me kwam bezoeken. Net zoals het dagje dat ik met mijn ouders mocht spenderen, waarop ik me des te meer realiseerde hoe fijn het is om familie om je heen te hebben. Daarom ga ik ook altijd even de guppies van m’n zus knuffelen zodra ik ‘thuis’ ben.

Who keeps in touch with you when you’re at the other end of the world, or when you haven’t showed your face for a long time? Who are the people that you miss and that miss you? It is always a surprise to find out who these people are. You have expectations that you’ll hear a lot from some and nothing from other, but it’ll turn out to be the exact opposite. Kenneth, King of Salsa, is someone that truly surprised me. I know him from the salsa/bachata/kizomba parties that I always go to in Zaandam, as he is organizing those. I never expected that he would be the one to send met a sweet message and keep in touch with me on a regular basis. I thought that I would keep in touch with my friend every once in a while, but I never expected that both Ellen and Mandy would come to visit me, which was so much fun. I definitely thought that my travel crazy sis Paula would come to visit me somewhere, but as she in a fast track of the career, she didn’t have time. Which is totally fine of course. Especially because baby sis Lisanne did came by to hang out. Just like my parents, who I got to spend a day with. This made me realize that I really enjoy having my family around me.  Hence I always go to cuddle and squeeze my sister’s little monsters when I’m back ‘home’.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s