Week#37

Eigenlijk zou mijn roaming avontuur (wederom) afgelopen zijn, maar ik had de mogelijkheid om nog een maandje naar Seoul te gaan met We Roam Lyra. Ik kon deze kans niet aan me voorbij laten gaan. En dus ging ik weer op pad.

Once again, my roaming adventure was supposed to be over, but I had the opportunity to go to Seoul for a month with the new We Roam group Lyra. Just couldn’t resist going there, and so I went for one more month.

Werk | Work

In Seoul konden we gebruik maken van het prachtige kantoor van We Work. Ik kende deze organisatie nog niet, maar kennelijk zitten ze verspreid over de hele wereld met mooie grote kantoorpanden. Petje af voor We Work, want hun concept is een perfecte mix van kunst, comfort en functionaliteit wat een hele stimulerende sfeer creëert om in te werken.

In Seoul we worked from a beautiful We Work office. I wasn’t familiar yet with this organization, but apparently, they’re all over the world with their amazing office locations. Thumps up for We Work, because their concept is the perfect mix of art, comfortable and functional office spaces which creates the perfect environment to work in.

Gezondheid | Health

Het was toch wel weer een pittige week met daarin een lange reis en de ontmoeting met een hele nieuwe groep mensen met wie ik de komende maand zou optrekken. Een grote plus is dat we een sportschool in ons appartementencomplex hebben. Ik geniet er ook van om een stad te leren kennen door er doorheen te rennen, maar dat viel me deze toch wel wat zwaar. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe ver je reist, je moet altijd even acclimatiseren, maar kennelijk moet ik die les elke keer weer opnieuw leren.

The first week was pretty challenging with a long journey to get to my new location and meeting a whole new group of people whom I was going to travel with the coming month. A big plus is that we have a gym in our apartment building. I also enjoy exploring a new city going on a run, however, the run cost me more energy than expected. It doesn’t matter how far and how often you travel, you’ll always have to acclimate. Apparently, I have to keep learning that lesson over and over again.

Reflectie | Reflection

Per toeval had ik dezelfde vlucht geboekt naar Seoul als drie andere roamers die meereisde met de Orion groep. Het was leuk en makkelijk om met hen in gesprek te zijn over het reizen als digital nomad en als roamer. Zij hadden inmiddels ook al een paar maanden achter de rug en we konden dus mooi ervaringen uitwisselen. Het klikte makkelijker met deze roamers dan met de nieuwe groep. Dat kost toch iets meer tijd omdat het concept voor hen compleet nieuw was. Veel vragen werden gesteld, maar dit waren vragen waarvan je het antwoord zelf moet ontdekken. Ik kan mijn ervaring en perspectief delen, maar ik wist al dat dit voor iedereen anders zou zijn en dit was dan ook de boodschap die ik hen meegaf.

Coincidentally I booked the same flight to Seoul as three other roamers from the Orion group. It was fun and easy to talk to them about traveling as a digital nomad and roamer. They already travelled with We Roam for a few months, so we got to compare notes. It was easier to connect to these roamers than with the people from the new group. Not because they weren’t nice, but because they were completely new to the concept. They asked a lot of questions and I tried to answer them as good as possible. However, I already knew that this experience is very personal and it’s up to you what you gain from it. So, I can share my experiences and perspectives on it, but I always told them that they’d found for themselves.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s